Om ossKliniken

Till oss är du välkommen med din hund och katt som är i behov av frisk- eller sjukvård.

Kliniken startades 2015 och är belägen i utkanten av Alingsås i en härlig, naturnära miljö. Här får du en känsla av hemtrevnad och personligt bemötande. Du skapar snabbt en nära relation till din veterinär och övrig personal som tar hand om ditt djur.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!


Vi som startade


Johanna Lövebrant
Leg. veterinär
Johanna tog sin examen vid SLU i Uppsala i januari 2013. Efter examen jobbade hon på på Varbergs- och Viskadalens Djurklinik. Pendlingsavståndet till Varberg var stort och hon sökte sig därför till Lerums Djurklinik i augusti 2014, där hon fick mer erfarenhet inom allmänmedicin, men framför allt inom kirurgi. Johanna har gått vidareutbildning i Dermatologi och kommer fortlöpande att gå på kurser och utbildningar för att hålla sig uppdaterad på den senaste forskingen. Hon är särskilt intresserad av hudutredningar och kirurgi. Johanna har alltid velat bli veterinär och har ett brinnande intresse för djur i allmänhet. Hemma har hon Golden Retrievern Melker samt huskatterna Timjan och Myntha.

Carolin Björkman
Djurvårdare / Ekonomi
Carolin är utbildad djurvårdare och ekonom. Hon har många års erfarenhet av både smådjur och stordjur, framför allt inom avel och uppfödning, och har tidigare arbetat som receptionist och administratör på en mindre djurklinik.
Hon föder upp katter av rasen Helig Birma och har även en Berner Sennen på 2 år som heter Esbjörn samt nykomlingen Pedro, som är en Australian Shepherd på 6 månader. Bli inte förvånade om ni stöter på någon av dessa, eller kanske Birmorna Nelly och Poppi, runt knuten.
Carolins stora intresse har alltid varit djur och hon har länge haft drömmen om att starta något eget inom det området, och nu har drömmen äntligen blivit verklighet!