Om ossKliniken

Till oss är du välkommen med din hund och katt som är i behov av frisk- eller sjukvård.

Kliniken startades 2015 och är belägen i utkanten av Alingsås i en härlig, naturnära miljö. Här får du en känsla av hemtrevnad och personligt bemötande. Du skapar snabbt en nära relation till din veterinär och övrig personal som tar hand om ditt djur.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!


Vi som startade


Johanna Lövebrant
Leg. veterinär
Johanna tog sin examen vid SLU i Uppsala i januari 2013. Hon började sin karriär på Varbergs- och Viskadalens Djurklinik där hon trivdes väldigt bra, men till slut blev pendlingsavståndet för mycket och hon bestämde sig för att satsa på något eget närmare hemmet. Johanna har gått vidareutbildning i Dermatologi och kommer fortlöpande att gå på kurser och utbildningar för att hålla sig uppdaterad på den senaste forskingen. Hon är särskilt intresserad av hudutredningar och kirurgi. Johanna har alltid velat bli veterinär och har ett brinnande intresse för djur i allmänhet. Hemma har hon Golden Retrievern Melker samt huskatterna Timjan och Myntha.

Carolin Björkman
Djurvårdare / Ekonomi
Carolin är utbildad djurvårdare och ekonom. Hon har många års erfarenhet av både smådjur och stordjur, framför allt inom avel och uppfödning, och har tidigare arbetat som receptionist och administratör på en mindre djurklinik.
Hon föder upp katter av rasen Helig Birma och har även en Berner Sennen som heter Esbjörn samt en en Australian Shepherd vid namn Pedro. Bli inte förvånade om ni stöter på någon av dessa, eller kanske Birmorna Nelly och Poppi, runt knuten.
Carolins stora intresse har alltid varit djur och hon har länge haft drömmen om att starta något eget inom det området, och nu har drömmen äntligen blivit verklighet!