Våra tjänster
Kliniken är välutrustad och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster


Poliklinik

På polikliniken sker alla rutinmässiga besök. Vi vaccinerar, undersöker, tar blodprov mm.
Kliniken har två moderna poliklinikrum.

Operation

Alla operationer sker på vår operationsavdelning. Vi utför dom vanligast förekommande operationerna. Operationsavdelningen är välutrustad med modern utrustning och övervakning för narkos.

Stationärvård

På stationärvårdsavdelningen tar vi hand om inneliggande patienter. Det kan vara nyopererade djur som behöver extra omvårdnad utöver det man som djurägare kan klara av själv. Vi har också sjuka djur som behöver dropp och medicinering mm samt djur som genomgår mer omfattande utredningar.

Tandvård

Vi använder oss utav en ultraljudsskrapa för att ta bort tandsten, vi drar även ut lösa tänder och kvarvarande valptänder.

Ultraljud

Vi har ett modernt ultraljud som vi använder oss av vid fosterdiagnostik, för att lokalisera urinstenar i urinblåsan, diagnosticera livmodersjukdomar, titta på inre organ mm.

Laboratorium

Vi har ett välutrustat laboratorium där vi kan analysera de flesta blod-, cell- och urinprover. Är det något prov utöver det vanliga som behöver analyseras, har vi samarbete med ett flertal laboratorier både i Sverige och utomlands.

Hembesök

Vi gör även hembesök i mån om tid. Kanske vill du att din hund eller katt ska få avsluta sitt liv i sin trygga hemmiljö? Vi utför avlivningar i hemmet. Ring för mer information.